Bika (április 21. – május 20.)


BIKA NŐ (április 21. – május 20.)

Általában nőies, kecses és rokonszenves típus. Tekintete csábító, igazi feleség és kitűnő anya. Különösen figyel otthonára, számára ez mindennél fontosabb, viszont nem hanyagolja el a többi teendőit sem. A családi kötelezettségeket nagyon jól össze tudja hangolni a hivatásával, emellett férjének nagyszerű támasza. Végtelenül féltékennyé és kiszámíthatatlanná válik, amikor megcsalják, ezt csak nagyon nehezen és hosszú idő múlva képes megbocsátani.

Mindig a legújabb divat szerint öltözik, és egyénisége lehetővé is teszi, hogy gardróbját ennek megfelelően töltse fel. Imád utazni, és boldogan gyűjt ékszereket. Kissé zárkózott karakter, így titkát nem könnyen osztja meg másokkal. Számára fontos szerepet tölt be a magánélet, ezért számtalanszor megeshet, hogy problémáit magába fojtja.
Érzéki jellem, központi szerepet játszik életében a szerelem, a szexualitás és a gyönyörszerzés. Akit közel enged magához és bizalmat ébreszt benne, azzal a személlyel életre szóló kapcsolatot óhajt.

Ötletes és talpraesett, minden téren a realitások embere. A bika nő általában remek otthont teremt. Férjének hűséges, jó társa, amíg szereti és kényezteti. Ha férjét, vagy társát hűtlenségen kapja, bizalma megrendül és újabb partner után néz. A Bika nő a Föld jellegbe tartozik. Legkedveltebb színei a napsárga és a zöldes árnyalatok. A drágakövek közül az achát, a smaragd és a topáz hozhatnak szerencsét számára. Fontos dolgainak elintézésére lehetőség szerint válassza a szerdát, ha ez a nap 5-e, vagy 8-a, akkor igazán jó napja lehet, ugyanis ezek a számok a szerencseszámai. A virágok közül az ibolya, és a krizantém a kedvencei. Bensőséges kapcsolatot a Rák, a Szűz és a Bak jegyűekkel találhat.

A Bika számára lényeges, hogy az első randi a saját lakásában, vagy irodájában történjen. Nyerő lehetsz nála, ha az érzékszerveire hatsz. Imádja a fejedelmi ételeket, de nem szereti a fényűzést. Jól fontold meg, ha egy Bika számára veszel ajándékot, mert számára lényeges annak használhatósága. Vigyázz, mert nagyon erotikus beállítottságú, és ha elhanyagolod az ágyban, akkor mélyen megsérted Őt. Nem szereti a pazarlást, az ízléstelen megjegyzéseket, főleg ha társától kapja ezeket. Erotikus testrészei a nyaka, a talpa és a lábfeje. Nyugodt egyéniségéhez leginkább a kellemes virágillatú parfümök illenek.

 

BIKA Férfi (április 21. – május 20.)

Kellemes, derűs személyiség. Határozott, egyenes, de ugyanakkor komótos jellem. Udvarias és férfias megjelenését mindvégig megőrzi. Roppant fontos számára a szerelem, de még lényegesebb az érzéki szex. Ha szeret, akkor teljes mértékben birtokolni akarja párját. Érzéki típus és ez a vonása fontos helyet tölt be az életében, akárcsak szellemi képességei. Az udvarlást komolyan veszi és megadja annak módját. Határozottan halad célja felé, az érzelmi élete is kalandokkal teli. Párválasztáskor gyakran melléfog és inkább a fizikai vonások, mint a magatartásbeli értékek alapján ítél.

Mindennél jobban szereti a hasát, ezért többre értékel egy romantikus vacsorát az érzéki örömöknél. Tüzes szerető és kiélvezi a pásztoróra minden percét. Nem a szavak embere, így szenvedélye az izzó szemeiből tükröződik. Férfias típus, ezért választottja nem tud sokáig ellenállni ostromának. Sokat ad partnere megjelenésére és szívesen büszkélkedik vele társaságban. Fontos számára, hogy párja választékosan, tetszetősen öltözködjön és ő maga is ügyel külsejére. Választottjához többnyire hűséges, de ez csak addig él, amíg kedvese erotikus vonzása tart.

A szexuális kapcsolat nagyon jó közöttük, ám még így is meg-megfordul az utcán a hölgyek után és bókjaival ostromolja Őket. Többnyire ez nem jelent komoly veszélyt a házasságára nézve, mert ezek ellenére családcentrikus és igyekszik a megfelelő feltételeket megteremteni otthona számára. Gyermekeinek támasza, kitűnő nevelője és barátja. A Bika férfi a Föld jellegbe tartozik. Legkedveltebb színei a napsárga és a zöldes árnyalatok. A drágakövek közül az achát, a smaragd és a topáz hozhatnak szerencsét számára. Fontos dolgainak elintézésére lehetőség szerint válassza a szerdát, ha ez a nap 5-e, vagy 8-a, akkor igazán jó napja lehet, ugyanis ezek a számok a szerencseszámai.

Bensőséges kapcsolatot a Rák, a Szűz és a Bak jegyűekkel találhat. A Bika számára lényeges, hogy az első randi a saját lakásában vagy irodájában történjen. Nyerő lehetsz nála, ha az érzékszerveire hatsz. Imádja a fejedelmi ételeket, de nem szereti a fényűzést. Jól fontold meg, ha egy Bika számára veszel ajándékot, mert számára lényeges annak használhatósága. Vigyázz, mert nagyon erotikus beállítottságú és ha elhanyagolod az ágyban, akkor mélyen megsérted Őt. Nem szereti a pazarlást, az ízléstelen megjegyzéseket, főleg, ha társától kapja ezeket. Erotikus testrészei a nyaka, a talpa és a lábfeje. Nyugodt egyéniségéhez leginkább a kellemes virágillatú parfümök illenek.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up