Halak (február 19. – március 20.)


HALAK nő (február 19. – március 20.)

Alaptermészete nyugodt és csendes. Érzékeny és törékeny személyiség, szelídsége ráül az arcára. Rendkívül nőies és vonzó teremtés. Könnyen az ujja köré csavarhat bárkit, amit azzal ér el, hogy hagyja a másikat beszélni, kitárulkozni. Jól tud alkalmazkodni társa hangulatához. Képes határozottan haladni a maga által kijelölt úton, melyhez szívesen nyeri meg a környezetét. Fantáziája színes, igen kreatív egyéniség.

Olyan társra van szüksége, aki minden elképzelését támogatja, erősíti önbizalmát. Remek házastárs, jó anya és szexuálisan is kiváló partner, tökéletesen alkalmazkodik otthonához. Nagy szüksége van a szeretetre és a szerelemre. Az álmodozó nő szeret veszélyes helyzeteket teremteni. Akkor érzi igazán jól magát, ha valamilyen titok lengi körül. Telihold idején nagyon tevékenyek és sikeresnek érzik magukat, újhold idején viszont fáradttá és nyomottá válhatnak.

A Halak a vízjegybe tartoznak, egyéniségükhöz leginkább a kékes színárnyalatok illenek. Szerencsenapjuk a csütörtök, számukra a pénzzel kirakott ékszerek hoznak gazdagságot. Szerencseszámai a 4 és a 9. Leginkább a Rák, a Szűz és a Skorpió jegyűekkel tudnak harmonikus kapcsolatot kialakítani. A Hal nőket leginkább szegfűvel, jázminnal vehetjük le a lábukról. A Halak nő nehezen viseli a kötöttségeket, ezért sohase próbáld Őt megszorítani, ugyanis könnyen kicsúszhat a kezeid közül, így ha teheted, engedd Őt szabadjára.

Hallgasd meg problémáit és oszd meg vele véleményedet, mindig figyelemmel hallgasd, amikor beszél. Erőteljesen vonzódik a misztikumokhoz, a művészetek és pénz is közel áll hozzá. Szereti a kényelmet, a luxust, de szívesen mozog, sportol. Randira mindenféleképp egy kávéházat, vagy egy ezoterikus teaházat válassz. A bírálatot, a rabságot és, hogy gúnyt űzzenek belőle, nehezen viseli, ha rosszul bánsz különc egyéniségével, könnyen elveszítheted. Soha ne szakítsd félbe, kapjon tőled minél több dicséretet. Lelkileg nagyon sérülékeny, szereti sajnáltatni önmagát. Ha örömöt akarsz neki szerezni, akkor simogasd a nemi szervét, lábikráját, de a sarka és a talpa is nagyon érzékeny.

 

HALAK férfi (február 19. – március 20.)

A Halak férfi egy meglehetősen bonyolult, összetett személyiség. Romantikus, álmodozó és szeszélyes, visszahúzódó, de gyakran feldobódott és élénk. A szerelem különösen fontos számára. Szüksége van társra, aki segít neki eligazodni az élet rögös útjain. A Halak férfi hajlamos a hűtlenkedésre, ezt azonban természetesnek találja. A szexualitás végtelenül izgatja, melyet szeretne teljes mélységig megismerni. Könnyű a szívére hatni, szép szavakkal, gyengédséggel befolyásolható. Bizonyos helyzetekben enged a kaland csábításának, s mivel hajlamos elengedni magát, kalandjainak száma egyre szaporodik.

A Halak férfi szeret szenvedni és szereti sajnáltatni önmagát. Megérti mások bajait, rendkívül segítőkész és emberbarát. Hiányzik belőle az akarat és a kitartás. Nagyon érzékeny, szereti az otthonát és családját. Az ambíciói nagyok, de a tervei valóra váltásához nem mindig találja meg a megfelelő eszközöket. Számos Halak férfi életét jellemzi a pozitív nagy pénzügyi változás, ez fontos számukra, biztonságot ad nekik, melyre szükségük is van. Érzelemgazdag és kreatív egyéniség, szereti a társaságot, de időre van szüksége, amíg feloldódik.

Akit megszeret, annak jó barátja lesz egy életre. Remek a humora, találóak a megjegyzései, mégsem a szavak embere, azonban társaiban bizalmat ébreszt és lehet számítani rá. A fantázia és az álmok birodalmában érzi otthon magát, ahová szívesen magával viszi partnerét is. Sok szeretet és megértés van benne. Jó férj és gyengéd apa válik belőle, megbecsüli az otthonát. A Halak a vízjegybe tartoznak, egyéniségükhöz leginkább a kékes színárnyalatok illenek. Szerencsenapjuk a csütörtök, számukra a pénzzel kirakott ékszerek hoznak gazdagságot. Szerencseszámai a 4 és a 9. Leginkább a Rák, a Szűz és a Skorpió jegyűekkel tudnak harmonikus kapcsolatot kialakítani.

A Halak férfi nehezen viseli a kötöttségeket, ezért sohase próbáld Őt megszorítani, ugyanis könnyen kicsúszhat a kezeid közül, így ha teheted, engedd Őt szabadjára. Hallgasd meg problémáit és oszd meg vele véleményedet, mindig figyelemmel hallgasd, amikor beszél. Erőteljesen vonzódik a misztikumokhoz, a művészetek és pénz is közel áll hozzá. Szereti a kényelmet, a luxust, de szívesen mozog, sportol. Randira mindenféleképp egy kávéházat, vagy egy ezoterikus teaházat válassz. A bírálatot, a rabságot és, hogy gúnyt űzzenek belőle, nehezen viseli, ha rosszul bánsz különc egyéniségével, könnyen elveszítheted. Soha ne szakítsd félbe, mert lelkileg nagyon sérülékeny, ezért kapjon tőled minél több dicséretet. Ha örömöt akarsz neki szerezni, akkor simogasd lábikráját, de a sarka és a talpa is nagyon érzékeny.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up