Kos (március 21. – április 20.)


KOS nő (március 21. – április 20.)

Határozott, elszánt és céltudatos személyiség, ugyanakkor szelíd és érzelmes. Mindig keményen meg kell dolgoznia álmai megvalósításáért. A Kos nő az egyik legerősebb, legbátrabb és leghatározottabb nőtípus. Rendkívül erős személyiség, igencsak törekvő, legfőképp ha magáról vagy családjáról van szó. Romantikus és féltékeny típus, de nem házias. Magatartásával is bizonyítja féltékenységét. Rendkívül büszke, elegáns és szüntelenül tettrekész, tisztában van külső és belső értékeivel egyaránt.
Igen bőkezű, viszont ezt másoktól is elvárja. Családjával és barátaival igen nagylelkű és szeret a középpontban lenni. Gátlástalan, épp ezért uralkodó, férfias férfira van szüksége.

Csak a kellően erélyes férfi tud megfelelő kapcsolatot teremteni a Kos nővel. Férjének kiváló támasza, de csak akkor, ha párja tudja, mit akar. A Kos nőnek konkrét elképzelései vannak és célját általában el is éri, viszont nem befolyásolható. Ha valamit elhatároz, annak úgy is kell lennie. Általában sikeres, hiszen van esze, bátorsága és mersze, hogy ötleteit megvalósítsa. Szilárdan kiáll elképzelései mellett. Nagyon jó feleség, nemcsak gyermekeinek gondos anyja, de a férjének társa jóban, rosszban. Hűséges és becsületes, amíg ezt hasonló érzelmekkel viszonozzák.

Ha megsértik, vagy szerelmét, szeretetét nem értékelik kellőképp, akkor kitör a kapcsolatból és új partnert keres magának. Kellemes barát, bár szívesebben veszi a férfiak, mint a nők társaságát. Ha hozzáillő partnert választ, remek társ lesz számára egy életen át. A Kos nő a Tűz jegybe tartozik, ezért nem véletlen, hogy a vörös színek világában érzi igazán jól magát, legkedveltebb virága is a vörös rózsa. Ha fontosabb döntés előtt áll, vagy ha egy nagyobb dolgot akar véghez vinni, akkor célszerű a keddi napot választania.

Szerencsehozó számai a 7 illetve a 3, és harmóniájához nagyban hozzájárul az ametiszt, mint drágakő. A Kos nő az Oroszlán és Nyilas jegyűekkel számíthat tartós kapcsolatra. Szívesen jár színházba vagy múzeumokba, csendesebb napjain viszont könyveibe merül. Ha mindig újabb és újabb ötletekkel állsz elő, lépést tartasz vele és nyitott vagy a művészetek iránt, akkor biztos lehetsz benne, hogy kivívod csodálatát. Fontos, hogy ne vitatkozz vele és engedj neki, mert ekkor nyeregben érzi magát. Nem szereti, ha visszautasítják, vagy ellenállnak, mert ezt kudarcként élheti meg és könnyen másik partner után néz. Erogén zónái a halántéka, homloka és a haja. Főként az intenzív illatok hozzák tűzbe.

 

KOS férfi (március 21. – április 20.)


A Kos férfi nem fogadja el a kompromisszumokat, a tisztázatlan helyzeteket és nem kedveli a törvénytelenségeket. Általában rendszertelen, de ezt a hiányosságát képzelőerejével és lendületességével pótolja. Szenvedélyei gyorsan lángra kapnak, de nem tartanak sokáig. A Kos férfi élete párjának szépnek, intelligensnek és megértőnek kell lennie.
Imádja az akadályokat, éppen azért Kos, hogy leküzdje azokat. Ebből adódóan nem szereti az unalmat, az egyhangúságot. Fantáziadús és támogató partnerre van szüksége.

Remekül udvarol, izgalmas szerető, és minden földi jóval körülveszi szerelmét. Azt akarja, hogy partnerének is felejthetetlen legyen az együtt töltött idő. Vonzódik a testi szerelemhez, amelyről semmilyen körülmények között nem mond le. A Kos férfi szerelme felejthetetlen, annak nagyságáért és szépségéért. A jó tulajdonságai mellett féktelen és zsarnok természetű, elővigyázatlan, gyakran lobbanékony és fékezhetetlen. Nem könnyen házasodik, viszont ha megteszi (általában csak 30 éves kor után), igyekszik jó apa és kiváló férj lenni.

A Kos örök fiatal, nem nyugszik meg az évek múlásával. Ő az, aki öregkorában is hajlamos bolondságokat elkövetni és ostromolni szíve választottját. Ő a hódító és nem tűr ellentmondást. Természetesen a felesége számára ez nem nagy öröm, de mivel a Kos férfi őszintén bevallja félrelépéseit, így megbocsát számára. A Kos férfi a Tűz jegybe tartozik, ezért nem véletlen, hogy a vörös színek világában érzi igazán jól magát. Ha fontosabb döntés előtt áll, vagy ha egy nagyobb dolgot akar véghezvinni, akkor célszerű a keddi napot választania.

Szerencsehozó számai a 7 illetve a 3, és harmóniájához nagyban hozzájárul az ametiszt, mint drágakő. A Kos férfi az Oroszlán és Nyilas jegyűekkel számíthat tartós kapcsolatra. Szívesen jár színházba vagy múzeumokba, csendesebb napjain viszont könyveibe merül. Ha mindig újabb és újabb ötletekkel állsz elő, lépést tartasz vele és nyitott vagy a művészetek iránt, akkor biztos lehetsz benne, hogy kivívod csodálatát. Fontos, hogy ne vitatkozz vele és engedj neki, mert ekkor nyeregben érzi magát. Nem szereti, ha visszautasítják, vagy ellenállnak, mert ezt kudarcként élheti meg és könnyen másik partner után, néz. Erogén zónái a halántéka, homloka és a haja. Főként az intenzív illatok hozzák tűzbe.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up