0
(0)

Barátaink többsége már házasságban vagy komoly kapcsolatban él. Nekünk azonban elegünk van a szingli jelenetekből és a magányos életből. Honnan tudjuk, hogy készek vagyunk-e egy új kapcsolatra? Több fontos állomása van egy új kapcsolatra való készülődésnek, ezeket kell megismernünk vagy megvizsgálnunk.

Először is kérdezzük meg magunktól, hogy egy múltbéli csalódás negatív hatással van-e jelenlegi életünkre. Arra is gondoljunk, hogy bár a múlt részének tekintjük őket, problémát okoznának-e, ha újabb kapcsolatba kerülünk. Ha úgy gondoljuk, hogy még nem tettük magunkat túl a csalódáson, el kell gondolkoznunk, hogy mi is lenne a helyes megoldás számunkra. Vajon a régi kapcsolatunk valóban a múlté?

Ha nem zárjuk le elmúlt kapcsolatainkat, főleg ha az ott kapott sebeket, nem gyógyítjuk be, akkor fennáll a veszélye annak, hogy a jelenlegi és jövőbeni kapcsolatainkba beépülnek oda, ahol semmi keresnivalójuk! Ezért nagyon fontos, hogy minden egyes fájdalmat, csalódást, veszteséget feldolgozzunk, és tudjuk is meg, hogy mit kellett tanulnunk belőlük, mire kell figyelnünk a jövőben. Ha nem ismerjük magunkat kellőképpen és nincs meg az egészséges önbecsülésünk, akkor nehéz, vagy szinte lehetetlen egy egészséges intim párkapcsolatot kialakítani.

(Sz. E.)
(A kép illusztráció! Forrás: pixabay.com)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.


JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up