Mérleg (szeptember 23. – október 23.)


MÉRLEG nő (szeptember 23. – október 23.)

Egzotikus és vonzó hölgy, ízlése nőies, kedveli az elegáns holmikat, bár nem mindig aszerint öltözik. Imádja, ha körbeudvarolják és nem veti meg a flörtöt. Kihasznál minden kínálkozó lehetőséget, de tud nemet is mondani. Szeret érdekesen élni, társaságban villogni, a luxusra született, arra hogy mutogassa magát. Sokat ad a megjelenésre, a külsőre. Fontos számára a romantika, hogy előkelő helyekre, színházba járhasson.

Nem kedveli a közönséges helyzeteket, a hangos vitát, szeret kényelmesen, kiegyensúlyozottan élni, melyért áldozatot is képes hozni. Igényli a szeretetet és a szerelmet, figyelmes és segítőkész feleség lehet, ha férje megértéssel veszi körül. Fantáziadús és izgalmas partner, általában művelt, így szellemi és érzelmi téren is kiváló partner. A Mérleg nőt meg kell hódítani, bár a szerelemben hajlamos az önzetlenségre.

A házas életben nagyon alkalmazkodó, sok energiát fordít arra, hogy környezetében és családi életében megteremtse az összhangot és harmóniát. Gyermekeinek kitűnő anyja, remek háziasszony.
A Mérleg nők a Levegő jegybe tartoznak. Harmonikus színei a könnyed, levegős színek. A fényes és mutatós ékszereket kedveli, drágakövei az opál és a gyémánt. Virágai az orchidea, orgona és a gyöngyvirág. Szerencseszámai az 5 és a 6, sikeres napja pedig a péntek lehet. Kellemesen érzi magát a Vízöntő, az Ikrek és a Szűz társaságában, velük hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthat. Kedveli, ha bókolnak neki, de nagyon fontos, hogy ne csak látszatból tegye az illető, mert azonnal rájön, ha át akarják vágni! Harcos természetű, de nem agresszív és nem közönséges.

Kedveli az egyéni, igényes dolgokat, ebből adódóan szeret költekezni is. Légy vele mindig jókedvű és vedd Őt körül drága holmikkal, biztosan nem marad el a kívánt hatás. Utálja a bizonytalanságot, a rendetlenséget és az olcsó holmikat. Nem szeret tétlenül ülni és a szemrehányásokat is nehezen viseli. Ha kibeszéled intim dolgait, szinte biztos a szakítás. Erogén zónái a háta és a feneke, de a szemek környéke is legalább olyan fontos. Parfümök közül az igényes illatok illenek hozzá.

 

MÉRLEG Férfi (szeptember 23. – október 23.)

Illedelmes, elegáns, társaságkedvelő férfi, szereti, ha a középpontban áll. Racionális gondolkodású és kellőképp ügyel arra, hogy ne hozzon másokat kellemetlen helyzetbe. Kiváló munkaerő, bár a szakmájában nem mindig az első.
Nagyon komolyan veszi az udvarlást, kellemes és szórakoztató társ. Partnerének gyertyafényes, pezsgős vacsorákkal és virágokkal kedveskedik. Szereti a hangulatos környezetet, az igen finom parfümöket. Fontos számára a külső, társának mindig úgy kell kinéznie, mintha most lépett volna le egy divatlap címoldaláról.

Ő maga is állandóan szerepet játszik. Ha jól érzi magát egy kapcsolatban, akkor nagyobb áldozatra is képes azért, hogy szerelmét mindentől megvédje. Igényt tart a házasságra, általában türelmes és toleráns férj. Nem mindig hűséges, de ragaszkodik a feleségéhez, ha az ideális társat látja benne. Gyermekei nevelésében kerüli az abszurd dolgokat, határozottan, komolyan bánik velük. A Mérleg férfiak a Levegő jegybe tartoznak. Harmonikus színei a könnyed, levegős színek. A fényes és mutatós ékszereket kedveli, drágakövei az opál és a gyémánt.

Szerencseszámai az 5 és a 6, sikeres napja pedig a péntek lehet. Kellemesen érzi magát a Vízöntő, az Ikrek és a Szűz társaságában, velük hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthat. Kedveli, ha bókolnak neki, de nagyon fontos, hogy ne csak látszatból tegye az illető, mert azonnal rájön, ha át akarják vágni! Harcos természetű, de nem agresszív és nem közönséges. Kedveli az egyéni, igényes dolgokat, ebből adódóan szeret költekezni is.

Légy vele mindig jókedvű és vedd Őt körül drága holmikkal, biztosan nem marad el a kívánt hatás. Utálja a bizonytalanságot, a rendetlenséget és az olcsó holmikat. Nem szeret tétlenül ülni és a szemrehányásokat is nehezen viseli. Ha kibeszéled intim dolgait, szinte biztos a szakítás. Erogén zónái a háta és a feneke, de a szemek környéke is legalább olyan fontos. Parfümök közül az igényes illatok illenek hozzá.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up