Nyilas (november 23. – december 21.)


NYILAS Nő (november 23. – december 21.)

Rendkívül tudatos és célratörő egyéniség, ugyanakkor jellemző rá a temperamentum és a szertelenség. Bátor és kezdeményező, de néha visszafogottnak tűnik. Imádja a természetet és rajong az állatokért. Könnyedén barátkozik, de ha az élet tengerén másfelé sodródik, könnyen megszakítja kapcsolatait barátaival. Őszinte teremtés, lelki problémáit gyakran megosztja embertársaival. Fontosak számára a vágyak és a célok, szeret az életben kalandozni. Nagyon optimista és hatalmas önbizalommal rendelkezik, az elé kerülő akadályokat hamar leküzdi.

Tudja, hogy mit keres a férfiakban, mi az, ami a legvonzóbb számára. Kíváncsi természetű, izgalmas és érdekes vele az élet. Mindig tudatosan választ maga mellé társat, ezért nem is házasodik egykönnyen. Viszont, ha úgy érzi, nem becsülik meg kellőképp, akkor jobb és kiegyensúlyozottabb kapcsolatot keres. Igen sok partnert kipróbál, mielőtt véglegesen döntene. Olyan férjre van szüksége, aki örökmozgó és nagyon művelt. Rendkívül jó barátnő, közvetlen és vidám, de a fontosabb dolgokban kissé határozatlan. Kellemes feleség, de a családi problémákat nem igazán tartja fontosnak.

Gyermekeinek kiváló támasza, hajlamos elkényeztetni őket. Kitűnő társ lehet egy életen át, ha nem gátolják céljai elérésében.
A Nyilas nő a Tűz jegybe tartozik, jellegéből adódóan a kárminvörös és a világoskék színek illenek legjobban egyéniségéhez. A virágok közül is a feltűnőbbeket kedveli, mint például a liliom, vagy a százszorszép, de a begónia és a szegfű is jó választás. A zafír és a türkiz hozhatnak szerencsét számára, a 6 és a 3 misztikus számok kiegészítőjeként. Ha fontos dolgot szeretne elintézni, akkor célszerű a csütörtöki napot választania, ugyanis ekkor sikeresebb lehet, mint a hét bármely más napján. Nyilával könnyedén rabul ejtheti a Kost, az Oroszlánt, vagy az Ikreket. 

Ha figyelmesen végighallgatod, jó a humorod és gyorsan vág az eszed, akkor szabad utat kaphatsz szíve felé. Szeret utazni és kirándulni, erre egy állatkert nagyon alkalmas lehet, hisz a Nyilas vonzódik az állatokhoz. Természetesen Ő sem szereti, ha kritizálják, vagy túlságosan féltékenyek vele szemben. Ha kissé unalmas, esetleg zárkózott vagy, akkor ne lepődj meg, ha nyilával másik partnert keres. Erogén zónái a combja és a csípője, mely területek rendkívül érzékenyek. A parfümök közül a hangsúlyos illatokat kedveli, mert fontos számára, hogy nagy hatást gyakoroljon kedvesére.

 

NYILAS Férfi (november 23. – december 21.)

Igazi férfivel állunk szemben, aki sportos, férfias és rendíthetetlen önbizalommal rendelkezik. Udvarlását a hevesség és a türelmetlenség jellemzi. Tudni kell róla, hogy remek partner, a másik nem képviselőit könnyen leveszi a lábáról. Az érzelmei ingatagok, ezért nem várhatunk tőle túl sok hűséget. Nem szereti a megszorításokat, ezért házasságban nem igazán érzi jól magát. Fontos neki a szabadság, de szeretet nélkül sem tud élni, így családalapításra törekszik.

A házasság kötelékében nagyon figyelmes, családjának megfelelő és kényelmes életkörülményeket biztosít. Szeretetre méltó partner, remek udvarló, bár sokszor úgy tűnik, hogy fontosabb számára a barátság, mint a szerelem. Kedveli a társaságot, a sportokat és az utazást. Üzletemberként is megállja a helyét. Számára a szex nélkülözhetetlen, a mindennapokat mindenkor széppé és feledhetetlenné tudja tenni. Általában lebilincselő, művelt és szimpatikus személyiség.

A Nyilas férfi a Tűz jegybe tartozik, jellegéből adódóan a kárminvörös és a világoskék színek illenek legjobban egyéniségéhez. A zafír és a türkiz hozhatnak szerencsét számára, a 6 és a 3 misztikus számok kiegészítőjeként. Ha fontos dolgot szeretne elintézni, akkor célszerű a csütörtöki napot választania, ugyanis ekkor sikeresebb lehet, mint a hét bármely más napján. Nyilával könnyedén rabul ejtheti a Kost, az Oroszlánt, vagy az Ikreket. Ha figyelmesen végighallgatod, jó a humorod és gyorsan vág az eszed, akkor szabad utat kaphatsz szíve felé.

Szeret utazni és kirándulni, erre egy állatkert nagyon alkalmas lehet, hisz a Nyilas vonzódik az állatokhoz. Természetesen Ő sem szereti, ha kritizálják, vagy túlságosan féltékenyek vele szemben. Ha kissé unalmas, esetleg zárkózott vagy, akkor ne lepődj meg, ha nyilával másik partnert keres. Erogén zónái a combja és a csípője, mely területek rendkívül érzékenyek. A parfümök közül a hangsúlyos illatokat kedveli, mert fontos számára, hogy nagy hatást gyakoroljon kedvesére.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up