Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)


OROSZLÁN nő (július 23. – augusztus 23.)

Határozott és magabiztos teremtés az Oroszlán hölgy, aki hatalmas vonzerőt tud gyakorolni a másik nem felett. Kellően méltó és nagyvonalú, szellemi képességei is ezt igazolják, mely tulajdonságai miatt sokak irigységét kiváltja.
Mindent elsöprő szerelemről fantáziál, amelyben általában uralkodó szerepet tölt be. Elvárásai rendkívül nagyok, épp ezért nem tűri, ha szabadságában korlátozzák.

Hódításai többnyire sikeresek, ragaszkodó és hűséges szerető, amíg érzéseit viszonozzák. Ha csalódnia kell, kibújik belőle a vad Oroszlán. Imád a középpontban lenni és természetes számára, hogy vágyai, kívánságai teljesüljenek, ám ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, könnyen válhat belőle házisárkány. A hűtlenséget nehezen bocsátja meg, mert méltóságában sérti. Bosszúállóságát igazolja, hogy a másikat a legsérülékenyebb pontján harapja meg.

A férfiak számára ellenállhatatlan vonzerővel rendelkezik, de párválasztáskor többnyire az eszére hallgat, nemcsak a szívére. Férjét maximálisan támogatja, imádja gyermekeit és határtalan szeretetével veszi körül Őket.
Az Oroszlán nő a Tűz jellegbe tartozik. Harmonikus színei a sárga szín árnyalatai. A virágok közül kedvencei a pünkösdi rózsa, a muskátli, vagy a napraforgó. Szerencsenapja a vasárnap és szerencseszámai a 4 és 6. A drágakövek közül a rubin és gyémánt illik egyéniségéhez.

A Nyilas, a Kos és a Mérleg jegyűekkel eshet könnyen szerelembe. Nagyon örül az ajándékoknak és jellegéből adódóan kedveli a fényűzést. Az Oroszlánt könnyű meghódítani, beszéltesd sokat kedvenc témájáról és légy vele nagyon őszinte. Nehezen viseli a bírálatot, főképp, ha szexuális teljesítményét alulbecsülik. Ha akadályozzuk szabadságát, esetleg elfeledkezünk születésnapjáról és korlátozzuk pénzügyeit, akkor másik társat fog keresni. Az Oroszlán erogén zónája a háta és a hátgerince. A parfümök közül is az egyedit kedveli, ami feledhetetlen marad kedvese számára.

 

OROSZLÁN Férfi (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlán férfi nagyon határozott, magabiztos személyiség. Kedveli, ha kényeztetik és nagyra tartják, a családtagjai felett is uralkodni kíván. Igazi domináns típus, akárcsak az állatok királya. Kedvesével szemben nagyok az elvárásai, legyen gyönyörű, vonzó megjelenésű, kívánatos teremtés. Nem célja, hogy meghódítson minden Nőt, neki a NŐ- re van szüksége, akiért a tűzbe is menne, és akiért a szíve folyamatosan lángol.

Társával szemben komoly elvárásai vannak, tudnia kell viselkedni, ragaszkodónak kell lennie és rajongva kell tekintenie Urára, parancsolójára. Ezért cserébe tündöklést, csodás ajándékokat, gyönyörű estéket és feledhetetlen éjszakákat kap.
Meghallgatja kedvese véleményét, viszont a fontos ügyekben egyedül dönt. Családjának és szűkebb környezetének mindent megteremt, amire szükség van. Kényelmes vele az élet, kitűnő társasági partner, szeret a középpontban lenni.

Nem tűri az engedetlenséget, ilyenkor ingerültté válhat. Haragja hamar elszáll és gyorsan megbocsát, mert a harmonikus légkör elengedhetetlen számára. Tapintatos és figyelmes személyiség, gyermekeinek kiváló apja.
Az Oroszlán férfi a Tűz jellegbe tartozik. Harmonikus színei a sárga szín árnyalatai. Szerencsenapja a vasárnap és szerencseszámai a 4 és 6. A drágakövek közül a rubin és gyémánt illik egyéniségéhez. A Nyilas, a Kos és a Mérleg jegyűekkel eshet könnyen szerelembe.

Nagyon örül az ajándékoknak és jellegéből adódóan kedveli a fényűzést. Az Oroszlánt könnyű meghódítani, beszéltesd sokat kedvenc témájáról és légy vele nagyon őszinte. Nehezen viseli a bírálatot, főképp, ha szexuális teljesítményét alulbecsülik. Ha akadályozzuk szabadságát, esetleg elfeledkezünk születésnapjáról és korlátozzuk pénzügyeit, akkor másik társat fog keresni. Az Oroszlán erogén zónája a háta és a hátgerince. A parfümök közül is az egyedit kedveli, ami feledhetetlen marad kedvese számára.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up