Rólunk

Mottónk: Találd meg a szerelmet.

Más szolgáltatásokkal összehasonlítva a randilove.hu legnagyobb előnye, hogy különös figyelmet fordítottunk a nagyon részletes és gazdag szűrőrendszer finomhangolására. Ezen szűrők segítségével felfedezheti azt, aki a legmegfelelőbb egy hosszú és vidám kapcsolatra az Ön számára.

Ezenkívül ingyenesen kínáljuk a tagságot az újonnan regisztrált felhasználóink ​​számára. A RandiLove.hu biztosítja számára az online csevegésre és ismerkedésre, és csak akkor találkozhatunk személyesen, ha mindketten szimpatikusnak találjátok egymást.

Profilrendszerünk a megfelelő keresési javaslatokat nyújtja Önnek személyes keresési beállításai alapján. Szakmai csapatunk manuálisan figyeli az új nyilvántartásokat, hogy biztonságos és zökkenőmentes környezetet biztosíthassunk Önnek.

Adjon magának lehetőséget, hogy érdekes emberekkel ismerkedjen meg, flörtöljön, randevúzzon, és még az első találkozás után megtalálja igazi szerelmét. Szurkolunk Önnek! A RandiLove.hu felhasználóbarát oldal és nagyon könnyen használható. Szenvedélyünk és elhatározásunk, hogy segítsünk megtalálni a párját esetleg egy barátot vagy csak egy alkalmi csevegőtársat.

Személyes adatainak védelme az egyik legfontosabb prioritás a RandiLove.hu számára.
Manuális csalásellenes profilellenőrzést, SSL protokollt használunk a biztonságos használathoz a tagjaink számára, hogy ők könnyedén használhassák szolgáltatásainkat. Minden személyes adat biztonságban van, és nem adjuk ki őket harmadik félnek.

Szeretne kapcsolatba lépni a RandiLove.hu online ügyfélszolgálatával?
Vagy van kérdése a fiókjával kapcsolatban? Kérjük, kattintson ide.

Utoljára módosítva: 2021.08.31

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up