Skorpió (október 24. – november 22.)


SKORPIÓ nő (október 24. – november 22.)

Nagyon csábító és hódító, ugyanakkor titokzatos teremtés. A legtöbb férfi nem tud ellenállni vonzerejének, mert a végzet asszonya akar lenni. Kezdetben csak játszadozik, később tudatosan csavarja ujjai közé az erősebb nem képviselőit. Társaságban különcködő, furcsaságával gyakran hívja fel mások figyelmét. Öltözködésében és gondolkodásmódjában is más, mint a többi csillagjegy szülötte. Ruhatárát az egyszerű és kényelmes darabok alkotják.

Ha kiszemel egy férfit, akkor teljes mértékben birtokolni akarja. Legtöbbször sikerül rabul ejteni áldozatait, ugyanis szeméből forró éjszakák és szerelmi játékok tükröződnek. Odaadással szereti férjét, akitől hasonló érzéseket vár el. Remek partner és szenvedélyes szerető. Lendületes természetű, de ég benne a szabadságvágy. Erős, karakteres társra van szüksége, aki tiszteli és felnéz rá. A szerelemben szenvedélyes, de nagyon féltékeny. Ha megcsalják, vagy megsértik, tudja mi az, amivel a legnagyobb fájdalmat okozhatja.

A pozitív érzelmi élet mellett a hivatásában is sikeres kíván lenni. Fontos számára a család, gyermekeit okosan neveli, hagyja, hogy a saját útjukat járják. A karrier mellett a házimunkára nem sok ideje marad, így nem is kedveli igazán. Ragaszkodik gyermekeihez, férjéhez és otthonához. A családért mindent megtesz és a végsőkig összetartja.
A Skorpió nő a Víz jegybe tartozik. A sötétvörös és a bordó szín árnyalatai illenek leginkább egyéniségéhez. Kedvelt virágai az aloe vera és a bazsalikom. A topáz és a malachit drágakövek hozhatnak szerencsét számára. Misztikus számai a 2 és a 9, szerencsenapja pedig a kedd.

A Halak, a Rák és a Szűz jegyűekkel alakíthat ki tartós kapcsolatot. A többi jeggyel ellentétben szereti a titokzatosságot, viszont azonnal rájön, ha hazudni akarsz. Különös érzékük van ahhoz, hogy megérezzék, kivel állhatnak szóba és kivel nem. Ha közel akarsz kerülni egy Skorpió férfihoz, akkor nagyra értékeld humorérzékét, de soha ne kritizáld öltözékét. Az izgató illatú parfümök nagyon felkeltik a Skorpió Hölgyérdeklődését, mert felejthetetlenné teszik annak viselőjét. Nem tűri el, ha hazudnak neki, ezt hatalmas szenvedésként éli meg. Általában féltékeny típus, így nem nézi jó szemmel, ha partnere kacérkodik, vagy nem elég gyöngéd vele. Zavarja, ha társa elhanyagolja közös otthonukat, vagy érvek nélkül vitázik vele. Erotikus testrészei közé a combja és a nemi szervei tartoznak.

 

SKORPIÓ Férfi (október 24. – november 22.)

A Skorpió férfi szélsőséges érzelmekkel bír, néha figyelmes és előzékeny, máskor pedig agresszívvé és veszélyessé válhat. Zárkózott és titokzatos, másszor pedig szeret a férfiasságával kérkedni. Szüksége van az erotikára és a fülébe suttogott becéző szavakra. Nagyon érzelmes típus, partnerét csak akkor engedi be szexuális életébe, ha már kellőképp közel került hozzá. Legtöbbször ösztönösen cselekszik, rendkívül birtokló férfi.

A Skorpió férfi tudatosan választ, tudja, milyen partnert akar. Olyan társra van szüksége, aki türelmes, gyengéd és jól vezeti a háztartást. Az a hölgy, aki képes alkalmazkodni különös stílusához, felfedezi érzékenységét és hűségét, biztos lehet benne, hogy életre szóló kapcsolatra talált. A Skorpió férfi számára fontos, hogy tetszetős, nőies legyen a felesége és mindent a lehető legjobban oldjon meg. Szereti a gyermekeit és nagy hatással van rájuk, példaként szolgál számukra.

A Skorpió férfi a Víz jegybe tartozik. A sötétvörös és a bordó szín árnyalatai illenek leginkább egyéniségéhez. A topáz és a malachit drágakövek hozhatnak szerencsét számára. Misztikus számai a 2 és a 9, szerencsenapja pedig a kedd. A Halak, a Rák és a Szűz jegyűekkel alakíthat ki tartós kapcsolatot. A többi jeggyel ellentétben szereti a titokzatosságot, viszont azonnal rájön, ha hazudni akarsz. Különös érzékük van ahhoz, hogy megérezzék, kivel állhatnak szóba és kivel nem.

Ha közel akarsz kerülni egy Skorpió férfihoz, akkor nagyra értékeld humorérzékét, de soha ne kritizáld öltözékét. Az izgató illatú parfümök nagyon felkeltik a Skorpió Úr érdeklődését, mert felejthetetlenné teszik annak viselőjét. Nem tűri el, ha hazudnak neki, ezt hatalmas szenvedésként éli meg. Általában féltékeny típus, így nem nézi jó szemmel, ha partnere kacérkodik, vagy nem elég gyöngéd vele. Zavarja, ha társa elhanyagolja közös otthonukat, vagy érvek nélkül vitázik vele. Erotikus testrészei közé a combja és a nemi szervei tartoznak.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up