Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)


SZŰZ nő (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nő általában tartózkodó, érzéseit ritkán mutatja ki. Kissé határozatlan és visszafogott, de legtöbbször csökönyös és igen elszánt. Az esetek többségében megnyerő és finom vonású hölgyekről beszélhetünk.
Szeret a másik ember érzelmeivel tisztában lenni, szívét is főleg az esze irányítja. Amíg kellőképp meg nem ismeri társát, előfordulhat, hogy zárkózott és ellenszenves magatartást vált ki partnere iránt.

Egy kapcsolatban csak hosszú idő múlva képes felengedni, ám ha megbizonyosodik kedvese szeretetéről, akkor mindent megtesz érte. Elsősorban olyan férfiak ajánlhatók számára, akik tiszteletben tartják döntéseit és képesek a Szűz hölgy vérét felpezsdíteni. Kitűnő háziasszony, remek feleség és jó anya válhat belőle. Szereti, ha otthonában rend és tisztaság uralkodik, jellemző rá az aprólékos, precíz munka. Nagyon gyakorlatias és megfontolt, ezért érdemes kikérni véleményét fontos döntések előtt. Akkor is képes érzéseit elrejteni, ha épp nem jól mennek a dolgai.

A Szűz hölgy a Föld jegybe tartozik. Leginkább a barnás árnyalatok és a tarka ruhák állnak jól egyéniségének. Kedvelt virágai az árvácska és az azálea. A drágakövek közül a karneol és a topáz hozhatnak szerencsét számára. Szerencsenapja a szerda és különösen a páratlan számok vonzzák, közülük is a 7 és a 3. A Bika, a Bak és a Nyilas jegyben születettekkel eshet könnyen szerelembe.

Kellemes társaság, nyugodtan lehet vele beszélgetni bármiről, legyen szó irodalomról vagy akár művészetekről. Vegyél neki ajándékként könyveket, vidd el kávéházakba és biztosan rabul ejted szívét. Kerüld az unalmas és régi történeteket, helyette vidd Őt teaházba vagy fűszerparadicsomba és egykönnyen leveszed a lábáról. A rendszertelen tisztálkodás vagy a pénz szórása nagyon felbosszanthatja. Nehezen viseli a kritikát és a közönséges magatartást. Nem jellemző rá a feltűnés, így a parfümök közül is a szolidabb, harmonikusabb illatokat kedveli. Erotikus testrészei közé a has és a lágyék tartozik, imádja, ha ezeken a helyeken puszilgatják és simogatják.

 

SZŰZ Férfi (augusztus 23. – szeptember 22.)

Többnyire középmagas, vonzó arcvonásokkal rendelkező férfi. Öltözködési stílusa választékos, magatartásbeli viselkedése rendkívül udvarias. Ha a Szűz Férfi szerelmes, érzelmeiben nagyon tartózkodó és nyugodt, az érzéseit magában dolgozza fel. Általában komor és nem romantikus természetű, éppen ezért párja ne számítson mellette gyertyafényes vacsorákra, szerelmes vallomásokra, ez nem jellemző ebben a csillagjegyben született férfira.

Nem egy hódító alkat, többnyire a nők választják ki őt, nem pedig fordítva. Ha mégis udvarol, nyugodtan, megfontoltan teszi. Arra törekszik, hogy kellőképpen megismerje szíve választottját, vagy később élete párját. Eléggé szemérmes típus, szexuális élete nem nevezhető fantáziadúsnak. Olyan társra van szüksége, aki a flörtről csak elmélkedik és a racionalitást előbbre tartja bármiféle kalandnál. Általában későn házasodik, minden vágya egy nyugodt otthon, ahol kellő tisztaság és rend uralkodik, amiért cserébe minden kényelmet megad családjának.

A Szűz férfi a Föld jegybe tartozik. Leginkább a barnás árnyalatok és a tarka ruhák állnak jól egyéniségének. A drágakövek közül a karneol és a topáz hozhatnak szerencsét számára. Szerencsenapja a szerda és különösen a páratlan számok vonzzák, közülük is a 7 és a 3. A Bika, a Bak és a Nyilas jegyben születettekkel eshet könnyen szerelembe.
Kellemes társaság, nyugodtan lehet vele beszélgetni bármiről, legyen szó irodalomról, vagy akár művészetekről. Vegyél neki ajándékként könyveket, vidd el kávéházakba és biztosan rabul ejted szívét.

Kerüld az unalmas és régi történeteket, helyette vidd Őt teaházba, vagy fűszerparadicsomba és egykönnyen leveszed a lábáról. A rendszertelen tisztálkodás, vagy a pénz szórása nagyon felbosszanthatja. Nehezen viseli a kritikát és a közönséges magatartást. Nem jellemző rá a feltűnés, így a parfümök közül is a szolidabb, harmonikusabb illatokat kedveli. Erotikus testrészei közé a has és a lágyék tartozik, imádja, ha ezeken a helyeken puszilgatják és simogatják.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up