0
(0)

TIPPEK A PROFIL SZÖVEGEK MEGÍRÁSÁHOZ

Írj legalább egy olyan témáról a bemutatkozásodban, amely már megcélozza a személyes levelezést. A társkereső oldalakon a személyes ismertetőd legfontosabb célkitűzése, hogy minél több ember érdeklődését keltsd fel valamilyen egyedi, frappáns, esetleg vicces dologgal. Azt javasoljuk, hogy a bemutatkozó szövegben kerüld el a túl sablonos dolgok leírását, legyél eredeti! Vidám természet vagy? Leírásod fűszerezd humorral, viszont ne vidd túlzásba. Netán romantikus lélek vagy? Legyél kedves, választékos, írásod tükrözze a saját, egyedi stílusodat!

Írj arról, ami most a legfontosabb az életedben, vagy jelenleg mivel foglalkozol, mi köti le a gondolataidat. Írhatsz a jövőbeli céljaidról is, mit szeretnél elérni, valamint arról, hogy milyen személyiségjegyekkel rendelkezel.
Ha vannak estleg olyan körülmények, ami másoknak kizáró ok lehet, érdemes a profil oldaladon ezt is elmesélned. Ne feledd, a leírás minden esetben legyen pozitív töltetű és barátságos hangvételű, valamint mindig legyél őszinte, tehát írj igazat.

Akárhogy is nézzük, a bemutatkozás a legjobb promó saját magad számára. Írd le, miért érdemes téged választani, mik az erősségeid, és mire vagy büszke.
Ki vagy te, és milyen társat szeretnél találni, Ha sikerül egy kis humort is belevinned, továbbá a saját negatívumaidat öniróniával megfogalmaznod, akkor nyert ügyed lesz. Viszont kerüld a panaszkodást és az önsajnáltatást, mert az senkit sem érdekel, inkább elriaszt.

Nem több oldalas regényt, hosszú önéletrajzot kell készítened, azonban a legalább 5-6 sort írj magadról.
Sose adj meg elérhetőséget (email, messenger, skype, face, insta), mert később ez visszaélésre adhat okot!
Figyelj a helyesírásra! A legfrappánsabb leírást is tönkre tudja vágni, ha a szöveg tele van hibákkal, elütésekkel. Többször olvasd át, sőt, ha van rá mód, olvastasd el egy olyan baráttal, aki jól ismer, és akiben megbízol. Ha nem vagy elég magabiztos, kérd meg a barátodat, írja le vagy mondja el a pozitív tulajdonságaidat, az ő listája remek kiindulópont lehet a jellemzésedben.
Nem biztos, hogy elsőre sikerül megírnod a tökéletes párkereső bemutatkozó szöveget. Ne ess pánikba!
Profilodat bármikor bővítheted vagy módosíthatod.
Élj a lehetőséggel, hogy egy kis kreativitással feldobhatod a profilod, így kitűnhetsz a többi párkereső közül.
Ha kicsit hosszabb szöveget írsz, ne felejtsd el tagolni a megírt mondatokat, legyél választékos és kerüld a szóismétleket.

(I sz.)
(A kép illusztráció! Forrás: pixabay.com)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.


JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up