0
(0)

Megismerkedni valakivel roppant mód izgalmas dolog. Már az első randin kiderülhet,, hogy lesz-e következő találka, és ami természetesen rendkívüli fontosságú ahhoz, hogy meg akarjuk-e ismerni jobban a másik embert. Még ha a randevúnk jól is alakult, néha nehéz rájönnünk, mit érez irántunk a másik fél, létrejött-e már valamilyen vonzalom.

Számos jel utalhat arra, hogy az első alkalmat sajnálatos módon nem valószínű, hogy követi második, bármennyire is szeretnénk jobban megismerni  a másik felet.

Elkalandozó figyelem:

Teljesen mindegy, hogy egy éve vagy egy napja randizunk valakivel, jólesik nekünk, ha látjujk, figyel ránk a másik ember, és mi ezt természetesen viszonozzuk. Az idő előrehaladtával, hogy egyre lazábban és kényelmesebben érezzük magunkat a másik társaságában, nem feltétlen probléma, ha előkerül az okostelefon, ám ha parnerünk már az az első randin többet foglalkozik a telefonjával az nem sok jót ígér. Ha valaki szívesebben mered a mobiljára, mint hogy velünk beszélgessen, az nagy valószínűséggel már előrevetíti, hogy a dolognak nem lesz folytatása.

 

Unalomba fullad a beszélgetés:

Az teljesen természetes, ha nem folyamatosan ömlik belőlünk a szó, viszont ha az első randin jobban érdekel bennünket a felszolgált menü, a teríték, vagy a dekoráció, mint hogy egymással beszélgessünk,, nagy esély van rá, hogy nem lesz kapcsolat a találkozásból. “Ha a csevegés nem megy elég lazánés túl sok energiánkba telik, nagy valószínűséggel nem lesz happy end a dolog vége” – hűti le a kedélyeket a párkapcsolati szakértő. Az, hogy kíváncsi legyek a másik emberre, és valóban figyeljek rá, elengedhetetlen ahhoz, hogy tartós kapcsolatot tudjunk kialakítani.

Nem szívből jön a vibrálás:

Ha valódi vonzalmat érzünk a másik iránt,  a flörtölés magától, ösztönből történik,, mindkét fél részéről. Ha viszont úgy érezzük, a randipartnerünk reakciói mesterkéltek, merevek, és erőltetettek velünk szemben, netán még túlzóak is, akkor jobb, ha elgondolkodunk, valóban ő lenne-e a megfelelő számunkra. Ha bizonytalanok vagyunk, ez esetben talán jobb elengedni a dolgot és egy újabb lehetséges partner felé nyitni. 

Nem tervez hosszú távra:

Az első randin gyakori kérdés, hogy milyen kapcsolatot keres a másik. Ha a patnerünk válaszában rólunk szó sem esik, sőt, egyáltalán nem említi azt, hogy hosszú távra tervezne, hosszú távú kapcsolatokról, csupán jelen időben kommunikál, jobb minél előbb tisztázni az igényeinket, mivel valószínűleg nem tervez velünk a közeljövőben. 

Egyszerűen nem említi a második randit:

Az egyik legegyértelműbb és egyenesebb dolog, és jó esetben megkönnyíti a dolgunkat, ha még az első randevún szóba hozza partnerünk a következő alkalmat. Ha viszont nem keltettük fel az érdeklődését, meg sem fogja említeni a második találkát. Már csak azért sem, mert nem akar felesleges reményeket táplálni bennünk, továbbá, nem akar további bonyoldalmakat, se nekünk, se magának. 

Másnap várjuk a jelentkezést:

Régebben az első randi után a telefoncsörgést vártuk nagy izgalommal. Mostanság gyakoribb már az sms, chat, vagy hangüzenet, jobb esetben a randit követő reggelen. Azonban, ha randipartnerünk 24 órán belül nem ad életjelet magáról, nem érdemes a következő találkát terveznünk. Ha választottunk igazán érdeklődik irántunk, akkor ő maga is izgatottan várja a második randit és mielőbb jelentkezni fog. 

(I Sz.)
(A kép illusztráció! Forrás: pixabay.com)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.


JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up