Bak (december 22. – január 19.)


BAK nő (december 22. – január 19.)

Általában csendes, nyugodt, szelíd teremtés, de ettől függetlenül sok arca van. Társaságban eleinte zárkózott, tartózkodó, de idővel könnyen feloldódik. Az öltözködés terén a hagyományos ruhákat kedveli, elsősorban az a fontos számára, hogy jól mutassanak rajta és, hogy elegáns legyen. Tartós kapcsolatra vágyik, izgalmas társat kíván magának, de ezt csak ritkán éri el. Keményen harcol céljaiért és ezért képes még a barátait és a szeretteit is elhagyni. Sokszor szenved saját döntéseitől és emiatt gyakran egy idő után egyedül marad.

Bár vágyai sokszor teljesülnek, eljuthat karrierje csúcsára, mégis boldogtalan életet él, mert a siker fontosabb neki, mint az érzelmi élet. Olyan férfiak vonzzák, akiknek vannak céljaik, törekvőek az életben és jó az anyagi körülményük.
Ambíciója és lendületessége teszi eredményessé, bár vannak depressziós pillanatai is. Szereti a rendet és kiváló támasza annak a férfinak, akit társául választ. A Bak nő számára fontos a szex, a férfias és izgalmas partnerek teszik számára változatossá a szerelmi kapcsolatot.

Gyakran magasra teszi a mércét és elég bizalmatlan, ezért idő kell ahhoz, hogy megbízzon partnerében. Viszont ha lángra lobban, hűséges és odaadó társra lelhetünk benne. Jó anya, nagy szeretettel és gondossággal neveli gyermekét, fontos számára a család és nehezen bocsátja meg, ha csalódnia kell.
A Bak nő a Föld jegybe tartozik, így nem meglepő, hogy a sötétzöld, a khaki és a fekete színekkel harmonizál. Kedvelt virágai közé a fagyöngy, a pálma és a borostyán tartozik. Szerencsenapja a szombat és általában a páros számok vonzzák, például a 2 és a 4. Drágaköve az ónix, ami az achát egyik fajtája. A Szűz és a Bika jegyben születettekkel számíthat igazán tartós kapcsolatra. Akkor érzi kellemesen magát, ha megbíznak benne és számítanak rá. Ha randira hívod, figyelj oda, hogy nem kedveli a zajos, feltűnő helyeket, helyettük inkább komoly éttermeket, vagy kávéházakat keress.

A praktikus és hasznos dolgoknak örül leginkább, ha ajándékozásra kerül a sor. Jobban szereti a nyílt és őszinte embereket, így ha problémád támad vele szemben, akkor állj elé és mondd el neki. A legrosszabb dolog, amit tehetsz ellene, hogy a holmidat a lakásban rendetlenül széthagyod, és kritizálod megfontoltságát. Ha szakításra kerül a sor, akkor döntése végérvényes és megmásíthatatlan. Erotikus zónái közé a has és a hát sorolható, de a térde és a könyökhajlata is nagyon érzékeny. Nem kedveli túlzottan a feltűnést, ezért a visszafogott, elegáns illatok illenek legjobban stílusához.

 

BAK Férfi (december 22. – január 19.)

A Bak férfi temperamentumos, rendkívül mély érzésekkel. Sokat ad a külsőségekre, de nem a szavak embere. Megfontoltan cselekszik és határozott lépéseket tesz céljai megvalósulása érdekében. Általában visszahúzódó és szerény, néha nehéz szót érteni vele, mert igen csökönyös és ingerlékeny. Barátai előtt is nehezen nyílik meg, viszont ha megfelelő partnert talál, Ő is képes meghitt, éjszakákba nyúló beszélgetésekre.

A Bak csillagjegy szülöttei magabiztosak, nehezen formálhatók, így lehet rájuk számítani egy életen át. Nem kimondottan romantikus típus, de lelke mélyén érzékeny és sebezhető, tiszteletre és harmóniára vágyik. Nem jellemzi a szenvedélyesség és a gyengédség, mert azt gondolja, hogy testbeszéde pótolja a kimondatlan szavakat. Kedvesének mindent meg akar adni, amit csak kíván, de elvárja tőle, hogy kiváló háziasszony legyen, viselkedjen hozzá méltóan és tartsa tiszteletben véleményét.

Megbízható és hűséges társ, jó apa és remek férj válhat belőle. Gyermekei a lehető legjobb nevelést kapják, irántuk mély felelősségtudatot érez, és mindent megtesz azért, hogy családja békében, harmóniában élhessen. A Bak férfi a Föld jegybe tartozik, így nem meglepő, hogy a sötétzöld, a khaki és a fekete színekkel harmonizál. Szerencsenapja a szombat és általában a páros számok vonzzák, például a 2 és a 4. Drágaköve az ónix, ami az achát egyik fajtája. A Szűz és a Bika jegyben születettekkel számíthat igazán tartós kapcsolatra. Akkor érzi kellemesen magát, ha megbíznak benne és számítanak rá.

Ha randira hívod, figyelj oda, hogy nem kedveli a zajos, feltűnő helyeket, helyettük inkább komoly éttermeket, vagy kávéházakat keress. A praktikus és hasznos dolgoknak örül leginkább, ha ajándékozásra kerül a sor. Jobban szereti a nyílt és őszinte embereket, így ha problémád támad vele szemben, akkor állj elé és mondd el neki. A legrosszabb dolog, amit tehetsz ellene, hogy a holmidat a lakásban rendetlenül széthagyod, és kritizálod megfontoltságát. Ha szakításra kerül a sor, akkor döntése végérvényes és megmásíthatatlan. Erotikus zónái közé a has és a hát sorolható, de a térde és a könyökhajlata is nagyon érzékeny. Nem kedveli túlzottan a feltűnést, ezért a visszafogott, elegáns illatok illenek legjobban stílusához.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up