Ikrek (május 21. – június 21.)


IKREK Nő (május 21. – június 21.)

Az egyik legizgalmasabb, legfantáziadúsabb nőtípus az Ikrek nő. Általában kecses, mozgása nőies, vonásai szabályosak, ezek a tulajdonságai teszik vonzóvá. Intelligens és társasági ember, melynek szeret a középpontjában lenni. Bármely témával kapcsolatban van véleménye, műveltségének köszönhetően. Kíváncsi természetű, szeret a dolgok végére járni és a megszerzett tudását élete során kamatoztatni. Érdeklődést mutat mások élete iránt, szívesen hallgatja végig társai problémáit és titkait.

Magából is sokat mutat, ám legbensőbb érzéseit a szűkebb családjával sem osztja meg. Mivel nagyon barátkozó, így fennáll a veszélye annak, hogy barátai bizalmatlanságot mutassanak iránta. Partnerét sokszor kicsinyes dolgokkal terheli, ezért idegesítővé válhat számára. Többnyire nagyra törő, terveit könnyedén megvalósíthatja, mert kellő kitartással és akaraterővel rendelkezik. Néha vidám és tréfás, máskor viszont depresszióba eshet, amiből nehezen kerül ki. Könnyen talál magának társat kíváncsi természete miatt.

Szenvedélyes beállítottságú, imádja a kalandokat, az sem probléma számára, ha házasságban él. Nem igazán feleségnek való alkat, mert nem szívleli a házimunkát, ennek ellenére rendben tartja lakását és eleget tesz kötelezettségeinek.
Az Ikrek nő a Levegő jellegbe tartozik. A világos színek világában érzi igazán jól magát, kedvenc színe a sárga, legkedveltebb virága az azálea. Szerencsenapja a csütörtök, misztikus számai pedig a 7 és az 5. A topáz és akvamarin drágakövek hozhatnak szerencsét számára.

Leginkább a Vízöntő és Mérleg jegyűekkel számíthat harmonikus kapcsolatra. Jártas az irodalom és a művészetek terén, ha te is szakértő vagy ezeken a területeken, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól megértitek majd egymást. Nagyon különc egyéniség, számíthatsz rá, hogy különleges programokat és meglepetéseket tartogat számodra. Ha elég ügyes vagy és ébren tartod kíváncsiságát, újabb és újabb ötletekkel állsz elő, akkor nem fogsz csalódni benne. Nem felelősségteljes típus, így vigyázz, mert ha sokat beszélsz problémáidról és unalmassá válsz, újabb partner után néz. Erotikus testrészei a végtagjai, különösen a combja belső része, ha itt simogatod, biztosan nem tud neked ellenállni.

 

IKREK férfi (május 21. – június 21.)

Az Ikrek férfi felettébb udvarias, így érzelmi téren is nagyok a lehetőségei. Könnyedén és találóan bánik a szavakkal, így játszva meghódítja az áhított nőt. Hamar bizalmat ébreszt maga iránt, ám jellemző tulajdonságai közé tartozik a hűtlenség. E jegy szülötte nem ígérget, csak saját magát adja. Ennek érződik is hatása, mert kedvese nem tud könnyen szabadulni a vonzereje alól. Egyszerre több partnerrel is tarthat kapcsolatot, ezért általában kevés időt tud az adott hölgyre szánni. A túlzott birtoklási vágy elriaszthatja az Ikrek férfit.

Nem szívesen segít a házimunkában, legfőképp a mosogatás alól húzza ki magát. Gyakran csak a saját érdekeit nézi, barátaival szemben is, és sokszor megpróbálja befolyásolni Őket, általában nagy sikerrel. Kedvessége mögé rejti nyers modorát, ezért nem ajánlott bensőséges titkot rábízni, ugyanis hajlamos a pletykálkodásra. Nehéz természete ellenére nem szereti, ha keményen bánnak Vele, ilyenkor gyakran ingerültté válik. Kedveli az extrém dolgokat és az újdonságokat, elítéli, illetve idegenkedik a megszokott dolgoktól.

Az Ikrek férfi a Levegő jellegbe tartozik. A világos színek világában érzi igazán jól magát, kedvenc színe a sárga. Szerencsenapja a csütörtök, misztikus számai pedig a 7 és az 5.
A topáz és akvamarin drágakövek hozhatnak szerencsét számára. Leginkább a Vízöntő és Mérleg jegyűekkel számíthat harmonikus kapcsolatra. Jártas az irodalom és a művészetek terén, ha te is szakértő vagy ezeken a területeken, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól megértitek majd egymást.

Nagyon különc egyéniség, számíthatsz rá, hogy különleges programokat és meglepetéseket tartogat számodra. Ha elég ügyes vagy és ébren tartod kíváncsiságát, újabb és újabb ötletekkel állsz elő, akkor nem fogsz csalódni benne. Nem felelősségteljes típus, így vigyázz, mert ha sokat beszélsz problémáidról és unalmassá válsz, újabb partner után néz. Erotikus testrészei a végtagjai, különösen a combja belső része, ha itt simogatod, biztosan nem tud majd neked ellenállni.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up