Rák (június 22. – július 22.)


RÁK nő (június 22. – július 22.)

A Rák hölgy nagyon kívánatos és nőies típus. Küllemére sokat ad, járása, mozdulatai könnyedek. Divatosan és ízlésesen öltözködik, éppoly jól mutat sportos öltözékben, mint divatos kosztümben. Lényeges számára a család, éppúgy a feleség, mint az anyaszerep. Szereti kényeztetni férjét és gyermekeit. Nehezen oldódik fel, ezért hosszú idő telhet el, amíg bizalom ébred benne mások iránt. Az a férfi, aki megtalálja a szívéhez vezető utat, biztos lehet abban, hogy olyan társra akad, aki minden földi jóval elhalmozza.

Lényeges számára az udvarlás, a férfi legyen nagyon figyelmes és odaadó. Jól irányítható a szexualitás terén, de nem kezdeményező típus, erős és férfias férfira van szüksége. Alapvető számára a biztonság és a nyugalom, ragaszkodik a megszokott dolgokhoz. Érdekessé és kellemessé tudja tenni a kapcsolatát, mert mindig megtalálja a lehetőséget arra, hogy boldogságát egyenesbe hozza. Remek feleség és jó anya, a családi fészekért mindenre képes.

A Rák nő a Víz jegybe tartozik. A tört fehér, ezüst és lila színek harmóniájában érzi jól magát. Ha kedveskedni szeretnél neki, akkor a fehér rózsa, a nárcisz, vagy a liliom igazán jó választás lehet. Szerencseszámai a 7 és a 3, sikeres napja pedig a hétfő lehet. Szerencsét hozó kövei az opál, a smaragd és a hegyi kristály. Leginkább a Skorpió és a Halak jegyben születettekkel alakíthat ki hosszú távú kapcsolatot.

Könnyen az ujjaid köré csavarhatod a Rák hölgyet, ha meghitt, gyertyafényes, pezsgős vacsorával várod. Fontos számára, ha imponálnak neki és nagyon örül, ha kikérik tanácsát. Megalázónak tartja az állandó kritizálást, vagy ha nevetségessé válik mások előtt. Természetesen Ő sem szereti, ha családját kritizálják, vagy nem tisztelik hagyományait. Ha nem figyelsz eléggé, amikor magáról beszél és megrendíted belső biztonságérzetét, akkor könnyen elveszítheted Őt. Erogén zónái közé a mell, mellkas és az ujjhegyei tartoznak. Ezek megérintése és simogatása hatalmas érzéki örömöt szerez neki. Az illatok közül a lágy, romantikus illatokat kedveli, nem szereti a hivalkodó és feltűnő parfümöket.

 

RÁK Férfi (június 22. – július 22.)

Figyelmes, érzelmes és szenvedélyes típus. Családjával gyengéd és odaadó, ezeket viszont Ő is elvárja Tőlük. Kezdetben többre értékeli a belső tulajdonságokat a testi vonásokkal szemben. A Rák férfi érzékenyebb és zárkózottabb férfitársaival szemben egy kapcsolat elején. Párjától rengeteg szeretetet és törődést igényel, mivel lelkiállapota változó. Eltökélten ragaszkodik céljaihoz, amelyektől nehezen lehet eltéríteni.

Romantikus alkat és ha szerelmes, akkor teljesen átengedi magát ennek gyönyörű, bizsergető érzésnek. Szerelmének bizonyítékai lehetnek a kedveséhez írott szerelmes levelek. Többnyire gyerekes, de párját birtokolni akaró férfitípus. Tapintatos, figyelmes ember, nem unalmas vele az élet. Jó szexuális partner, de féltékeny is partnerére, mert bizonytalan, hogy képes-e megadni számára minden szükséges dolgot. Érzéki és romantikus társra van szüksége, olyanra, aki mindent megérez.

Felesége legyen járatos a háztartásban, különösen a gasztronómia területén. Ha mindezeket megadja számára, biztos lehet benne, hogy a Rák férfi szerelmét és szeretetét hosszan élvezheti.
A Rák férfi a Víz jegybe tartozik. A tört fehér, ezüst és lila színek harmóniájában érzi jól magát. Szerencseszámai a 7 és a 3, sikeres napja pedig a hétfő lehet. Szerencsét hozó kövei az opál, a smaragd és a hegyi kristály. Leginkább a Skorpió és a Halak jegyben születettekkel alakíthat ki hosszú távú kapcsolatot. Könnyen az ujjaid köré csavarhatod a Rák férfit, ha meghitt, gyertyafényes, pezsgős vacsorával várod.

Fontos számára, ha imponálnak neki és nagyon örül, ha kikérik tanácsát. Megalázónak tartja az állandó kritizálást, vagy ha nevetségessé válik mások előtt. Természetesen Ő sem szereti, ha családját kritizálják, vagy nem tisztelik hagyományait. Ha nem figyelsz eléggé, amikor magáról beszél és megrendíted belső biztonságérzetét, akkor könnyen elveszítheted Őt. Erogén zónái közé a mellkas és az ujjhegyei tartoznak. Ezek megérintése és simogatása hatalmas érzéki örömöt szerez neki. Az illatok közül a lágy, romantikus illatokat kedveli, nem szereti a hivalkodó és feltűnő parfümöket.

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up