vizonto (január 20. – február 18.)


VÍZÖNTŐ nő (január 20. – február 18.)

Öltözködésével felkelti mások figyelmét, ő az a nőtípus, aki szokatlan ékszereket és ruhadarabokat visel, ami ettől függetlenül nem ízléstelen. Bájos teremtés, kellemes megjelenésű, így a férfi tekinteteket nagyon vonzza. Szívesen kipróbálja az új dolgokat, szeret a középpontban lenni. Kedves és jószívű, könnyen köt barátságokat. Nem otthonülő típus, szívesen kalandozik mindenfelé a világban. Karrierje fontos számára, ezért olyan munkát választ magának, melyben kamatoztathatja tehetségét és tevékenysége mindenki számára fontos. Izgalmas nő, nem ijed meg a saját árnyékától.

Sohasem mutatja magát sebezhetőnek, bár szívesen fogad segítséget olyantól, aki a karrierjét előbbre viheti.
Imádja, ha Ő hódíthat és a siker minden pillanatát kiélvezi. Szeret tanácsokat adni, amiket érdemes megfogadni, nem szokott butaságokat beszélni. Jobban érzi magát férfiak társaságában, ennek ellenére csak későn lép a házasság kötelékébe. Hűséges típus, nem jellemző rá a félrelépés. Sokszor ingerlékeny, de általában szeretetre méltó partner. Elég makacs, gyakran a feje után megy, ami kapcsolatának a rovására is mehet.

Rendkívül művelt és két lábbal jár a földön, érdekes beszélgetőpartner. Rendkívül ötletgazdag, kreatív egyéniség. Nem unatkozhatunk mellette, igazi jó társ egy életen át. Otthonát kellemesen, fantáziadúsan rendezi be. Gyermekeit nagy gondoskodással neveli, de szabadságot biztosít számukra. Olyan társ illik hozzá, aki tiszteli és harmonikus életet biztosít számára. A szexben nagyon jó, nem szégyenli kimutatni, hogy mennyire igényli a szerelmet és a gondoskodást.
A Vízöntő nő a Levegő jegybe tartozik, ezért a kékes és zöldes árnyalatokkal harmonizál leginkább. A virágok közül is ezeket kedveli, például az orgona, az alpesi rózsa és a pitypang kedvesek számára.

A drágakövek közül az opál, az akvamarin és a zafír illenek egyéniségéhez. Szerencsenapja a szombat, misztikus számai pedig az 1 és a 6. A szerelemben főként az Ikrek és a Mérleg jegyűekkel találhatja meg az összhangot. Imád kiállításokra és koncertekre járni, kedvelt témái az avantgard, vagy a számítástechnika. Ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és tartós legyen, fontos, hogy partnere folyamatosan megújuljon és szexuális fantáziája határtalan legyen. Ezek hiányában a kapcsolat unalmassá válhat. Ha megértést tanúsítasz elvont gondolkodása iránt és nem korlátozod szabadságát, akkor könnyedén együtt tudsz vele élni. Ha túlságosan kritizálod, vagy nagyon féltékeny vagy rá, akkor megeshet, hogy másik társat keres maga mellé. Erogén zónái főként a láb és a lábszár, kiemelve a lábujjakat. Egyéniségéhez elsősorban a különleges illatok társulnak.

 

VÍZÖNTŐ férfi (január 20. – február 18.)

A Vízöntő férfi legtöbbször magas, értelmes és intelligens. Kedves és jószívű, nem túl érzelmes, kissé különc, de elragadó személyiség. A szerelemről nagyon reálisan gondolkozik, nem kerget hiú ábrándokat. Partnerével szemben határozott elvárásai vannak, nem választ könnyen, mert választottjának nem elég szépnek lennie, hanem be is kell tartania az illedelmes viselkedés szabályait, a közönségesség elriaszthatja.

Van benne méltóság és távolságtartó, a nők társaságában sikeres. Nem kedveli a fülledt szórakozó- és közönséges helyeket. Nincs érzéke az ajándékozáshoz és Őt sem lehet levenni a lábáról apró csecsebecsékkel. Általában szerencsés, nagyon kiszámíthatatlan, sokszor okoz meglepetéseket. Nagylelkű, de nem szórja pénzét a nőkkel lévő kapcsolataiban. Életét meghatározza a szexuális együttlét, olyan partnerre vágyik, aki mindig képes megújulni, mert ennek hiányában kapcsolatuk unalmassá válhat.

A Vízöntő férfi a Levegő jegybe tartozik, ezért a kékes és zöldes árnyalatokkal harmonizál leginkább. A drágakövek közül az opál, az akvamarin és a zafír illenek egyéniségéhez. Szerencsenapja a szombat, misztikus számai pedig az 1 és a 6. A szerelemben főként az Ikrek és a Mérleg jegyűekkel találhatja meg az összhangot. Imád kiállításokra és koncertekre járni, kedvelt témái az avantgard, vagy a számítástechnika.

Ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és tartós legyen, fontos, hogy partnere folyamatosan megújuljon és szexuális fantáziája határtalan legyen. Ezek hiányában a kapcsolat unalmassá válhat. Ha megértést tanúsítasz elvont gondolkodása iránt és nem korlátozod szabadságát, akkor könnyedén együtt tudsz vele élni. Ha túlságosan kritizálod, vagy nagyon féltékeny vagy rá, akkor megeshet, hogy másik társat keres maga mellé. Erogén zónái főként a láb és a lábszár, kiemelve a lábujjakat. Egyéniségéhez elsősorban a különleges illatok társulnak.

 

JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up