0
(0)

Ki ne álmodna a nagy szerelemről? Sokszor egészen másképp képzeli el a boldogságot a férfi és a nő. Viszont csak akkor lehet mindkét fél elégedett; ha kölcsönösen tiszteletben tartják egymás elvárásait.

A nő számára fontos:

…a romantika és a gyengédség: egy-egy szerelmes e-maii, egy szál vörös rózsa, gyertyafényes vacsora – minden nő vágyik ilyesmire. Éreznie kell, hogy fontos a másik számára, hogy szeretik.

…a megértés és a kellemes beszélgetés: a nő különösen értékeli, ha a férfi nyíltan beszél az érzelmeiről, és cserébe őt is meghallgatja.

…a gyerek és a család: a nők háromnegyede elalél az olyan férfitól, aki szereti a gyerekeket, foglalkozik velük. Úgy cseréli a pelenkát, mint az autógumit, és gyakori vendég a szülői értekezleteken.

…az egészséges kisugárzás: nem kell, hogy kisportolt legyen, pláne nem szépfiú! Elég, ha a férfi ápolt, és pozitív a kisugárzása.

A férfi számára fontos:

…a szabadság és a függetlenség érzete: a legtöbb férfi közelségre vágyik, de közben a “magányos cowboy” szerepét is eljátszaná. Olyan partnert szeretne, aki az esetleges félrelépését is megbocsátja.

…a gondoskodás és a biztonság: titokban minden férfi azt szereti, ha a szerelme főz, mos rá, megvigasztalja. Vagyis úgy törődik vele, mint korábban az édesanyja.

…a humor és a nevetés: a férfi a derűs nőt szereti. A nevetés fokozza a boldogsághormon termelését, ezáltal a jó közérzetet.

…a szex és az erotika: a férfi bátortalanabb, mint szeretné. Ezért nem bánja, ha a nő kezdeményez az ágyban.

 

ÉS MÉGIS ÖSSZEILLENEK!

A kis különbségek teszik izgalmassá, élővé a nő-férfi kapcsolatot. Mindketten megtalálhatják a számításukat, ha megfogadják az alábbiakat: Tisztelje a partnerét! Bánjon úgy vele, mint egy értékes kinccsel, ne úgy, mint a feldolgozandó nyersanyaggal! Beszélgessenek egymással! Nem kell folyamatosan kitárgyalni a kapcsolatukat. Ellenkezőleg: beszéljenek hétköznapi apróságokról, mondják el egymásnak a véleményüket! Fontos a közös elfoglaltság, így folyamatosan új oldaláról ismerhetik meg a másikat.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.


JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up