0
(0)

Az ellenállhatatlanság itala

Készítsd el az alábbi mágikus italkeveréket: Egy deci konyakba tegyél citrom- és narancsszeleteket, hagyd állni két órán keresztül! Utána tegyél hozzá borvirágot, és további két órán át pihentesd a keveréket! Ezután finom szűrőn (leginkább selyemharisnyán) szűrd át az italt! Ha ezt a kedveseddel közösen megiszod, többé nem tud neked ellenállni!

Szexbor

1 liter vörösbort forralj fel úgy, hogy tegyél bele fahéjat, vaníliát és szegfűszeget. Szeretkezés előtt egy-egy bögrével igyatok meg és a hatás nem marad el.

Betépett zebra

Ha egy szórakozóhelyen szeretnéd a kiszemelt áldozatodat meghódítani, készítess neki egy vágyfokozó koktélt. Három ilyen koktél elfogyasztása után 1 óra elteltével a hölgypartnered könnyedén levehető lesz lábáról.
6 cl-es Cső alakú pohárba tettesünk 2cl Amaretto likőrt, majd 2cl Blue Curacao likőrt és 2 cl Baileyst. Ezek különböző sűrűségű italok, ezért a pohárban el kell, hogy különüljenek egymástól. Ez a bármixer ügyességén múlik.

A „Tökéletes szerelem” likőrje

Áztass 15 napon keresztül 1 liter pálinkában 10 g fahéjat, 15 g kakukkfüvet, 5 g koriandert, 20 g citromhéjat és 5 g vaníliát. Az oldatot naponta keverd meg. Két hét eltelte után szűrd le, és keverd össze 1l vízből és 1 kg barna cukorból készített sziruppal. Az italból közvetlenül a szeretkezés előtt ajánlatos egy likőrös pohárkával elfogyasztani.
Szerelembor
Áztass 15 napon keresztül 1 liter vörösborban 30 g fahéjat, 30 g ginzenget és 30 g vaníliát. Az oldatot naponta keverd meg, majd szűrd le. A kész oldatból a nemi érintkezés előtt 4 órával és közben fogyasszatok el egy likőröspohárkával.

(Sz. E.)
(A kép illusztráció! Forrás: pixabay.com) 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.


JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up