0
(0)

Hogyan láncold magadat szerelmedhez?Az alábbi fejezetben leírok pár olyan trükköt ami megszilárdíthatja kapcsolatodat akár egy életre, vagy a kiszemelt áldozatodat megszerezheted magadnak. Mielőtt azonban belemélyülnénk a mágia rejtelmeibe, nem árt azon elgondolkodnunk, hogy valójában helyesen cselekszünk-e, ha mágiához folyamodunk. Helyes-e az,hogy ráerőltetjük az akaratunkat a másik emberre , korlátozzuk szabad akaratában és választásában?

Ha valakit boldoggá szeretnél tenni, nem biztos, hogy a szerelmi mágiával tudod boldoggá tenni. Jó példa erre a szerelmi kötés, mivel a kapcsolat nem szabad akaratból jött létre, elképzelhető az, hogy a partnered a veled való együttlétet egy idő után terhesnek fogja érezni. Elszakadni tőled viszont nem tud, hisz köti a mágia. Sőt ha már te jössz rá, hogy te sem ezt akartad, te sem tudsz elszakadni, mert téged is köt a mágia. Ilyenkor alakulnak át a kapcsolatok feszültségekkel ,konfliktusokkal teli és akár tettlegességig fajuló kapcsolattá. Ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen hibát követett el, és tudni kell, hogy a köteléket csak az oldhatja fel, aki kötötte.

Akkor vagy igazán nagy bajban, ha már nem találod azt a mágust aki a kötési szertartást elvégezte. Ezért nem ajánlott felelőtlenül szerelmi kötést csináltatni, mert egyáltalán nem biztos, hogy a végeredménye a sírig tartó boldogság lesz.
Mi szükséges ahhoz, hogy partneredet boldoggá tedd? Először is szükséges, hogy legyenek közös pontjaitok, amik összetarthatják a kapcsolatot. Ebben az esetben jó az esélye annak, hogy hosszú távon is kitartotok majd egymás mellet.

A megfelelő szimpátia esetén előbb-utóbb az ágyban fogok kikötni és itt ami nagyon lényeges, hogy kényeztessd partnered és próbálj meg arra törekedni, hogy egyidőben érjétek el a csúcsot, ami olyan energiákat és érzelmeket szabadít fel, amely napokig erős kötődésre késztet benneteket egymás iránt. Természetesen érdemes gyakorta ismételni, így a kötődés erős marad. Ezt hívják szexuálmágiának. Amikor a kapcsolatotok már erős annyira, hogy szabad akaratból szeretitek egymást, akkor jöhet szóba az eljegyzés.

Az eljegyzés ceremonális mágia amely két gyűrű segítségével teremt kötést két ember között, megteremti az összetartozás érzését. Ha felakarjátok oldani, egyszerűen visszaadjátok a gyűrűt a másik embernek és ezzel felbontottátok ezt a kötést. Ennél már jóval erősebb kötés a házasság amely egy külső személy által létrehozott kötés.
Ezek a lehetőségek amiket érdemes megpróbálni kapcsolatunk megszilárdítása érdekében. A fekete mágia nagyon veszélyes dolog, mert később akár egy következő életünkben is visszaüthet.

(Sz. E.)
(A kép illusztráció! Forrás: pixabay.com)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.


JELENTKEZZEN BE A FIÓKODBA ÚJ FIÓK LÉTREHOZÁSA

 
×
FIÓK LÉTREHOZÁSA MÁR VAN FIÓKJA?
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up